Applås

Applås-funksjonen beskytter dine private data. Du kan låse apper som Facebook, WhatsApp, Bilder, Meldinger, Snapchat, Instagram, Viber, Gmail, Innstillinger og andre apper hvis du vil forhindre andres tilgang til disse appene. Når du åpner en app som er beskyttet av App låse, ber Kaspersky appen deg om å låse opp tilgangen til appen ved å bruke din hemmelige kode, opplåsingsmønster eller fingeravtrykk.

Kaspersky-appen bruker enhets innstillingene til å låse apper. For å sørge for passende beskyttelse anbefaler vi at du:

I dette avsnittet

Utføre innledende konfigurasjon av Applås

Låse tilgang til apper

Starte beskyttede apper